Azure, BizTalk, Presentation, Sommarkollo

Sommarkollo 2012–The Microsoft Integration Story

Ever updated, The Microsoft Integration Story, in an extended 3h format, joins the lists as one of the available topics in Microsoft Swedens Summercamp (Sommarkollo) 2012. Two stops in Stockholm (27/6, 21/8) and one in Helsingborg (26/6). I hope to see you there.

Enjoy
/Johan

clip_image001

Additional info (in Swedish):

Snart är sommaren här och med den Microsofts uppskattade evenemang Sommarkollo. För tionde året i rad har vi massor av spännande seminarier och produkter att presentera. Delta i så många seminarier du vill – helt utan kostnad! Passa på att träffa oss när vi besöker Stockholm, Göteborg och Helsingborg på vår turné genom Sverige i sommar.

Sommarkollo är ett evenemang för dig som vill bli inspirerad och påläst inför hösten. Du blir väl insatt i nyheter, teknik och annan intressant och användbar information som rör våra senaste och hetaste produkter. Seminarierna riktar sig både till dig som är kund och partner till Microsoft.

Vi kommer bland mycket annat presentera nyheterna System Center 2012, Windows Server 2012 och SQL Server 2012. Vi ger dig även unik inblick på hur Windows 8 kommer se ut och hur du och ditt företag kan arbeta enklare och effektivare med hjälp av Microsofts produktivitetsplattform. Vi bjuder också på flera målgruppsanpassade seminarier för exempelvis utvecklare, it-proffs och säljare.
Välj och kombinera de seminarier som intresserar och passar just dig. Om du bokar både för- och eftermiddagspass bjuder vi på en lättare lunch.

Det här är ett strålande tillfälle att under avslappnade former diskutera, få inspiration och utveckla din kompetens.

Anmäl dig här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s